Tablókészítés, tablókép > Ballagás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tablókészítés, tablókép > 12 weboldal. Kategória leírása: Tablókészítés, tablókép: Tablófényképezés, tabló készítés, osztályképek, iskolai tablók fotózása.

Tipp

Tablókép.wyw.hu
http://tablokep.wyw.hu/

Régi iskolai hagyomány, hogy az elballagó osztályok egy közös emléket, tablót készítenek, mely generációkon át őrzi az ott töltött napok és tanáraik emlékét. Tablókép fotózás, nagytabló készítés, minták, idézetek tablófotókra. Kreatív ötletek, tippek, hogy a ti osztályotoké legyen a legmenőbb!

Tablókép.wyw.hu

ballagas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Kreatív Fotó Stúdió
http://www.kreativfoto.hu/

Fotóból festmény, tablókészítés, tablótervezés, tablófotó, tablófotózás. ... Céges tabló készítése, intézményeknek tablókészítés, tablófotózás. - Budapest.

Kreatív Fotó Stúdió
Anre Media - Pázmándfalu
http://www.anre.hu/

Tablófényképezés, tabló készítés, osztályképek. A tablófotózás az iskolában történik, csupán egy üres teremre van szükség! A rendelést pedig otthonról, interneten keresztül küldhetitek el!

Anre Media - Pázmándfalu
Artpix Stúdió
http://tablo.artpix.hu/

Különleges, művészi tablók, faragott-hajlított keret, többrétegű, 3D-s tabló. Teljeskörű kivitelezés, korszerű megoldásokkal.

Artpix Stúdió
Alkalmi fotós
http://www.alkalmifotos.hu/

Rendezvény, tablókép, osztálykép, tablókészítés. Vállaljuk osztályok, iskolai csoportok fotózását az iskolákban, vagy más választott helyszínen (pl. egy szép parkban), illetve érettségi- és egyéb tablók, fotózását, elkészítését. Az érettségi- és egyéb tablók hátterét igény szerint készítjük el: vagy az önök által kiválasztott egyedi grafikával, esetleg fényképpel, vagy grafikus művészünk (grafit rajz, vagy olajfestmény, digitális illusztráció) által készített egyedi háttérképpel...

Alkalmi fotós
Tablófotó, tablókészítés budapesten és Budapest vonzáskörzetében.
http://www.fotosbacsi.hu

Osztály tabló készítés - Budapest - Igényes, egyedi munka - alacsony ár - korrekt személyes internetes kapcsolattartás - folyamatos betekintés a készülő tabló egyes munkafázisaiba - kimagasló igazodás az osztály igényeihez Szalagavató fotózás és videó felvétel! Keressetek bizalommal! További szolgáltatások: Rendezvény és esküvő fotózás, termékfotózás, portfólió készítés, grafikai tervezés, hanglemez borító fotózás és grafika.

Tablófotó, tablókészítés budapesten és Budapest vonzáskörzetében.
Norbertho-tablókészítés
http://www.norbertho.hu

Vállaljuk bármilyen tabló elkészítését, legyen az kézzel rajzolt/festett, digitális vagy éppen térbeli, faragott. Ezen felül lehetőség van nálunk elkészíttetni a tablóra felkerülő képeket is, illetve csoportképek, egyéni rendelések is kérhetőek. Csak igényesek keressenek, a minőség számunkra az elsődleges!

Norbertho-tablókészítés
Szita Márton Képalkotási megoldások
http://www.szitamarton.hu/

Négy vakuból és számos fényformálóból álló mobil stúdiószettel állok, megrendelõim szolgálatára.

Szita Márton Képalkotási megoldások
Portré Fotó - Debrecen
http://www.portrefoto.hu/tablo_kepek.html#tablo

Szalagtűző- és tabló fotózás, digitális tabló készítés. Debrecen, Piac u. 38.

Portré Fotó - Debrecen
Hori Fotó - Professzionális fotózás és fotólaborálás egy helyen
http://www.horifoto.com/#/content/20_tablo_fotozas/01/

Egyedi tablófotó készítés, mely során művészi beállítások készülnek, akár 10-12 is, valamint több száz digitális háttér közül választhatnak a fiatalok. Egy gyerekre 10-15 perc van rászánva, tehát ez nem egy összecsapott munka. Nagytablóinkat saját laborunkba készítjük, meleky eredeti fotópapírra vegyszeres úton készülnek. Álomszép minőségű. Ha egyedit és minőségit szeretnél, hívj! Bérlaborálást is vállalunk, így más fotósok jelentkezését is várjuk!

Hori Fotó - Professzionális fotózás és fotólaborálás egy helyen
Minőségi tablófotózás és tablókészítés Budapest környékén
http://www.fotosom.hu/index.php?stilus=lap&hiv=23

Nagy rutinnal, professzionális felszereléssel készítek középiskolai és általánosiskolai tablókat. Sok éves tapasztalattal készítem a tablóimat, fényképezéstől a keretezésig. A fényképezés helye a stúdió, vagy a kihelyezett mobil műtermem az iskolában. Pest megyében és Budapesten kiszállási díj nincs. Választhattok hátteret, grafikát, színes fekete-fehér és barnított fotók közül. Ha egy iskolában több osztály is igénybe veszi a tablófotózást, úgy kedvezményt biztosítok. Ez egyedi megbeszélés tárgya. Várom megkereséseteket. Szalagavatóra ne legyen gondotok, két fotóssal mindent megörökítünk és DVD-n az összes képet megkapjátok

Minőségi tablófotózás és tablókészítés Budapest környékén
Tablókészítés:a fotózástól a keretezésig, házhozszállítással!
http://www.ballagasitablo.hu

Egyedi tablók készítése a tervezéstől a fotózáson át a kivitelezésig minden egy helyen! A kész tablót keretezzük is, majd házhoz is szállítjuk. Pontos, korrekt munkát végzünk, a határidőket betartjuk.

Tablókészítés:a fotózástól a keretezésig, házhozszállítással!
Egyedi tablók készítése Budapest és környékén
http://www.pestitablo.hu

Több mint 10 éves tapasztalattal vállaljuk ballagó diákok és tanáraik fotózását illetve a ballagási tablójuk elkészítését! Teljeskörű komplett szolgáltatásokat nyújtunk minden olyan területen, ami a ballagással kapcsolatos, kezdve a fotózástól a tabló és meghívó elkészítésén át egészen a tabló keretezéséig, sőt a kész tablót ki is szállítjuk költségmentesen. Profi fotósaink az iskolában fotózzák le a diákokat és tanárokat, így helyben akár egy délután alatt tudunk végezni. Az elkészült fotókat a helyszínen is meg lehet azonnal tekinteni laptopon, illetve egy internetes oldalon választhatók ki a képek és rendelhetők meg.Egyedi szolgáltatásunk, hogy a képek háttereit ki tudjuk cserélni digitálisan egy egészen más háttérre, így azok a tabló stílusához igazíthatók, vagy fordítva: a tabló stílusa a képekéhez.Többféle tablótípus közül lehet választani: így rendelhető nálunk digitális, hagyományos és térbeli tabló is.

Egyedi tablók készítése Budapest és környékén
Hirdetések
Oldal leírása
ballagas.wyw.hu: Ballagás katalógus - ballagási ajándék, meghívó, képeslap ötletek, virágcsokor, virág ballagásra. Idézetek, versek, tablókészítés, tablókép, fotó, videó, képeslapok ballagásra.
Gyűjteményünkben 237 válogatott ballagás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 237 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 158089