Szalagavató > Ballagás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szalagavató > 16 weboldal. Kategória leírása: Szalagavató ruhák, báli és alkalmi ruhák. Táncoktatás szalagavatóra.

ballagas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
szalagavato.com
http://szalagavato.com/

Szalagavató előkészítés, meghírdetés - meghívó, szervezés szolgáltatások: fotó, videó, film, képek, tablók...

szalagavato.com
Szalagavató ruhák, táncoktatás - Keleti Andrea
http://www.keletiandrea.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=17&I ...

Szalagavató ruhák Keleti Andreától minden stílusban. Keringőtől a latin táncokig. Szalagavató tánc tanítás, ruhakölcsönzés Közeledik a szalagavató és még nem tudod mit táncolj? Nincs tánctanárod? Nem tudod mit vegyél fel?

Szalagavató ruhák, táncoktatás - Keleti Andrea
szalagavató.net
http://www.szalagavato.net/

Szalagavató információs oldal: keringő mp3, videó, táncruha, szalagavatótánc, tánctanár, avató szalag, meghívó, ruhakölcsönző, információk és ötletek.

szalagavató.net
Szaffi - Báli és alkalmi ruhák
http://www.szaffi.hu/

Női menyasszonyi ruha, alkalmi, báli és szalagavató táncruha, cipők és kiegészítők. Férfi öltönyök, szmoking, frakk, zsakett, mellények kiegészítők...

Szaffi - Báli és alkalmi ruhák
RubinDance Táncsport Egyesület
http://www.rubindance.hu/szolgaltatasok/szalagavatotanc

Tánciskolánk tanárai vállalnak szalagavatóra való felkészítést. A felkészülés az előadni kívánt tánc kiválasztásával kezdődik. Már a tánc kiválasztásánál nagy segítséget tudnak nyújtani a Rubindance Táncsportegyesület nagy tapasztalattal rendelkező oktatói. Nem szabad elvetni a táncbemutató ötletét abban az esetben sem, ha az osztályban csak lányok, vagy csak fiúk tanulnak, hiszen tanáraink páros és szóló koreográfiákat egyaránt könnyedén összeállítanak. Ajánlatunk - minden igényt kielégítően - a modern show tánctól, a közkedvelt latin formációkon keresztül, a különleges, történelmi táncokig terjed.

RubinDance Táncsport Egyesület
New York Tánciskola - Szalagavató táncok
http://www.newyork.hu/szalagavatok/szalagavatok.html

Budapest legtöbb iskolájában foglalkozunk szalagavató táncok betanításával. Mivel e területen a legváltozatosabb táncok fordulhatnak elő, olyan nagy szaktudású tánctanárokat foglalkoztatunk, akik a legkülönfélébb táncfajtákban járatosak, pl.: jazztánc, színpadi táncok, divattáncok, musical, népi táncok, történelmi társastáncok, XX. századi társastáncok, stb...

New York Tánciskola - Szalagavató táncok
Boglárka Szalon - szalagavató ruha, keringő ruha
http://www.boglarkaszalon.hu

Ha szalagavató ruhát, keringő ruhát, esküvői ruhát, illetve báli ruhát szeretne kölcsönözni vagy vásárolni, látogasson el Budapest egyik legszínvonalasabb esküvői- és táncruha szaküzletébe, a Boglárka Szalonba! Magas szakmai tudás, kellemes környezet és udvarias kiszolgálás mellett kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket, akár kölcsönzésről, akár vásárlásról van szó. Szalonunkban egyedi, exkluzív ötletek megvalósítására is van lehetőség. Szeretettel várjuk!

Boglárka Szalon - szalagavató ruha, keringő ruha
Szalagavató és tablóbál hangosítás
http://wizardaudio.hu/

Felejthetetlen szalagavatóhoz, felsőfokú hangosítás! Wizard Audio: Hangosítás, hangtechnika, fénytechnika, színpad, színpadfedés, minden a jó szalagavatóhoz!

Szalagavató és tablóbál hangosítás
Szalagavató Táncoktatás - Goldance Tánciskola
http://szalagavatotancoktatas.hu/

Szalagavató táncok oktatása Budapesten profi szalagavató tánctanároktól kedvező áron! Goldance!

Szalagavató Táncoktatás - Goldance Tánciskola
Palotás ruha kölcsönzés ballagásra
http://www.palotasruha.hu

Gyönyörű palotás ruhákat kínálunk diákoknak, iskolai rendezvényre, ünnepségre, szalagavatóra. Miután eldöntötték, milyen táncot szeretne táncolni az osztály, és hány fővel, keressenek fel bennünket elérhetőségeinken! Egyeztessünk időpontot, hogy bemutathassuk az Önök iskolájában - természetesen kötelezettség nélkül - a lehetséges táncruhákat és a hozzájuk tartozó kiegészítőket.

Palotás ruha kölcsönzés ballagásra
Csárdás ruha kölcsönzés szalagavatóra
http://www.csardasruha.hu

Ha a csárdást választjátok szalagavatótáncnak, nálunk szép és igényes magyar néptánc ruhákat kölcsönözhettek. Térjetek be szalonunkba, kölcsönözzetek tőlünk csárdás ruhát, és a csoportos kedvezmények mellett mindenféle extra kiegészítővel ellátunk benneteket a tökéletes összhatás érdekében. A táncruhák aktuális árlistáját megtaláljátok weboldalunkon. Ha további kérdésetek lenne a ruhákkal vagy a kölcsönzéssel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken!

Csárdás ruha kölcsönzés szalagavatóra
A szalagavató bálok története
http://www.hyway.hu/a-szalagavato-balok-tortenete/

Az első szalagavató bált feltehetőleg az 1830-as évben tartották meg Selmecbányán. Magyarországon nagy múltja van a szalagavató báloknak, cikkünkből megtudhatja honnan is ered ez a remek diákhagyomány, és miről voltak nevezetesek régen.

A szalagavató bálok története
Charleston ruha bérlés szalagavatóra
http://www.charlestonruha.hu

A charleston egy csacska, cseles és csábító tánc, mely szalagavatótáncnak és bármely színvonalasabb parti táncának tökéletes eleme. A '20-as évek Amerikájának hangulatát segítünk felidézni feltűnően nőies, egyedi tervezésű és kivitelezésű charleston ruháinkkal és kellékeinkkel. Ha ügyesen csinálod a csavart lépést, akkor a dögösen extrém charleston ruhában garantáltan kirobbanó sikert fogsz aratni! Érezz rá a 4/4-es ritmusra, és imádni fogod! Bérelj nálunk charleston ruhát, és mi minden benned szunnyadó energiát segítünk felszabadítani!

Charleston ruha bérlés szalagavatóra
Táncláz Tánciskola - Szalagavató
http://tanclaz.hu/szalagavato

A TÁNCLÁZ Tánciskola fiatal, de komoly rutinnal rendelkező oktatói vállalják a szalagavató táncod betanítását! Felkészítünk Téged és az osztályodat a nagy napra! A szalagavató nem csupán egy esemény, hanem mindenki számára maradandó élmény, amit komoly, hetekig tartó előkészületek előznek meg. Minden szülő és pedagógus azt szeretné elérni amit a diákok is: egy felejthetetlen, igényes, lehetőség szerint egyedi tánccal egyedi ruhában eltáncolt szalagavató bemutatóval elkápráztatni a közönséget. Tánctanáraink megkönnyítik a felkészüléseteket és segítséget nyújtanak számotokra. Mi nem csupán betanítjuk a táncokat, hanem segítünk kiválasztani a Nektek leginkább tetsző zenét, a hozzá illő tánc-stílust és fellépőruhát. Tanáraink sok-sok ötlettel, jó hangulatú órákon, mindig az osztály karakteréhez, képességéhez, igényeihez igazítják a koreográfiákat. Igény esetén tanáraink az iskolátokban készítenek fel benneteket!

Táncláz Tánciskola - Szalagavató
Bajor sörtánc ruha szalagavatóra
http://www.bajorsortancruha.hu

Ha valami igazán laza, férfias, söröskorsós színpadképpel, és persze az elengedhetetlen csini, copfos csajok társaságával szeretnétek feldobni a szalagavatótok hangulatát, akkor a bajor sörtáncot nektek találták ki. Üzletünkben elkészítjük nektek a hangulatos német folklór elengedhetetlen, autentikus öltözetét egyedi szabásminta alapján, mindenféle méretben és akár nagy létszámhoz is készítünk el nektek. A bajor sörtánc ruha valamennyi kiegészítőjével felvértezünk Benneteket a világot jelentő deszkákig, ahol persze már Nektek kell szerepelnetek, no de ez sem lesz gond, ha a dekorációs üvegpoharakat valódi B-vitamin forrással töltitek fel. Csoportos bérlés esetén kedvezményt tudunk biztosítani ingyenes szállítással.

Bajor sörtánc ruha szalagavatóra
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
ballagas.wyw.hu: Ballagás katalógus - ballagási ajándék, meghívó, képeslap ötletek, virágcsokor, virág ballagásra. Idézetek, versek, tablókészítés, tablókép, fotó, videó, képeslapok ballagásra.
Gyűjteményünkben 237 válogatott ballagás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 237 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 158089