Ballagási fotó, video > Ballagás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ballagási fotó, video > 14 weboldal. Kategória leírása: Ballagási fotók és videók, videósok és fotósok gyűjteménye. Örökítsd meg ballagásod egy profi fotóssal.

ballagas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Emlékalbum
http://www.emlekalbum.hu/

Mindenki szeretné élete legszebb pillanatait megörökíteni, majd újra és újra átélni. A diplomaosztóját, esküvőjét, gyermeke első lépéseit, születésnapokat, szilveszteri mulatságokat, nyaralásokat, számtalan megismételhetetlen eseményt. Ennek egy teljesen új módját kínálja a virtuális emlékalbum, mely nem más, mint saját (papír vagy digitális) fényképeiből, zenei aláfestés, és videóeffektek felhasználásával készített film. Az új technológia segítségével fényképei megelevenednek, kedves emlékei új életre kelnek.

Emlékalbum
Képklip
http://www.kepklip.hu/

Képeslap-, meghívó- és cégbemutató klip készítése. Remek ajándék születésnapra, Karácsonyra, családi eseményekre és egyéb ünnepekre. Valamint cégbemutató klippek készítését is vállaljuk. Zenés videó montázs bármilyen igényre fényképekből, videófelvételekből.

Képklip
Videó digitalizálás
http://vhs2dvd.hu/

A VHS2DVD stúdió 2004 óta foglalkozik házi videók DVD-re digitalizálásával mindenféle videokazettáról. DVD-ink rendelkeznek opcionálisan választható mozgó menürendszerrel vagy választható menüzenével is. Az akár felületgravírozott vagy színes nyomtatott DVD-ink minden asztali DVD lejátszón lejátszhatóak.

Videó digitalizálás
Fotoguru
http://www.fotoguru.hu/

Esküvők, lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, fényképezése és videózása.

Fotoguru
Netfotó
http://www.netfoto.hu/

A Netfotó.hu portál egy cégek, vállalkozók és vállalkozások számára létrehozott online hirdetési és promóciós portál, ahol a fotózással foglalkozó vállalkozások tehetik közzé az aktuális ajánlataikat.

Netfotó
Rendezvény fotó-videó
http://www.rendezveny-fotovideo.hu/

Professzionális rendezvény fotózás, rendezvény fényképezés, céges rendezvények fotózása, rendezvény fotó. Mindenki életében elérkezik egyszer a pillanat, amelyet szeretne igényes, szép képeken, videó felvételeken megörökíteni. Másoknak a munkájukhoz elengedhetetlen a professzionális képalkotás. Ebben kívánunk, az Önök igényeihez igazodva, minőségi szolgáltatást biztosítani profi videósok és fényképészek segítségével.

Rendezvény fotó-videó
Egyedi fotokönyv, fényképes naptár
http://fotobomba.hu

Digitális fotókidolgozás és fotókönyv készítés, ajándéktárgyak. Állandó akciók!

Egyedi fotokönyv, fényképes naptár
Studioseven
http://www.keskenyfilm.hu/

A Studioseven egy fiatal, kreatív csapat, mely az álló- és mozgókép digitális feldolgozásában és a webdesign területén kínálja minőségi szolgáltatásait. Régi filmtekercsek, videó kazetták, fotók, hanghordozók mind-mind fontos emlékeink lehetnek, melyek azért születtek, hogy megőrizzék a család nagy pillanatait. Cégünk legfőbb célkitűzése, hogy a régi technológiával készült filmfelvételeket a legmagasabb technológiai elvárásoknak megfelelően digitális adathordozóra -CD, DVD- rögzítse, így Ön azokat minőségromlás nélkül, biztonságban megőrizheti.

Studioseven
Álmaim Fotósa - Esküvők, portrék, rendezvények professzionális fénykép
http://www.almaimfotosa.hu

Esküvő? Céges rendezvény? Születésnapi party? Bízza ránk a fotózást és mi garantáltan megörökítjük a legszebb pillanatokat!

Álmaim Fotósa - Esküvők, portrék, rendezvények professzionális fénykép
Fotó, videó digitalizálás, archiválás - Emlékmentő
http://www.emlekmento.com

Archiválás, digitalizálás – Emlékmentő Kft. Ami pótolhatatlan, tartson örökké: A legjobb árakon kínálunk minőségi digitalizálást néhány fotó vagy dia mentésétől a több generációs családi video- és képarchívumokig, dokumentumokig. Szeretettel várjuk új Nyugati téri irodánkban minden hétköznap. Az Emlékmentő Csapat

Fotó, videó digitalizálás, archiválás - Emlékmentő
Bomoart fotóalbum
http://www.bomoart.hu/fotoalbum-felb-r-kotessel

Lakásaink kedves díszei lehetnek az életünk legszebb pillanatait megörökítő fotóalbumok, fotógyűjtemények, melyek az elillanó időben segítenek felidézni az emlékezetünkben megőrzött múltat.

Bomoart fotóalbum
Best Fotókönyv
http://www.bestfotokonyv.hu

A Best fotókönyv weboldalán szerkesztő szoftverünkkel saját fényképeiből állíthat össze fotókönyvet vagy falinaptárat, melyet mi rövid határidőn belül - különleges technológiával - legyártunk. A falinaptárak és fotókönyvek közepes, nagy és extra nagy méretben rendelhetők. Az elkészült albumot - futárszolgálat révén - saját otthonában veheti át, de természetesen szívesen fogadjuk a Westend City Centerben található üzletünkben is. Családi események, ünnepi alkalmak, baráti összejövetelek, esküvők, keresztelők, ballagások és zsúrok után várjuk weboldalunkon!

Best Fotókönyv
Videó digitalizálás, fotó retusálás
http://www.emlek-pont.hu

Videókazetták, kamerakazetták, audio kazetták és lemezek digitalizálását végezzük kedvező árak mellett a következő formátumokról: VHS, VHS-C, Video8, Hi8, miniDV, microMV, bakelit, magnókazetta. Nagyobb mennyiség esetén kedvezményt biztosítunk! Régi szakadt, sérült fotóinak retusálását is vállaljuk. Árainkról bővebben honlapukról tájékozódhat.

Videó digitalizálás, fotó retusálás
Rendezvény fotózás
http://www.szudypeter.com/galery-category-riport.html

Minden rendezvénynek, eseménynek megvan a maga hangulat, kiemelt pillanata. Fotózásaim során megörökítem a rendezvények fontos momentumait, hogy valóban kifejező képek szülessenek, amik később nagy hatással lehetnek a résztvevőkre, nézőkre. Profi technikával, maximális felkészültséggel vállalok minden munkát, legyen az vállalati rendezvény, családi ünnepség.

Rendezvény fotózás
Hirdetések
Oldal leírása
ballagas.wyw.hu: Ballagás katalógus - ballagási ajándék, meghívó, képeslap ötletek, virágcsokor, virág ballagásra. Idézetek, versek, tablókészítés, tablókép, fotó, videó, képeslapok ballagásra.
Gyűjteményünkben 237 válogatott ballagás témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 237 | Várakozó linkek: 4 | Ajánlott linkek: 6 | Linkre kattintás összesen: 158089